• Home
  • Nieuws
  • Werkgroep sport van Stadspartij DNF gestart

Werkgroep sport van Stadspartij DNF gestart

Geplaatst op      Leestijd: 1 minuut
Werkgroep sport van Stadspartij DNF gestart

Stadspartij DNF kent naast de actieve partijfractie meerdere werkgroepen. Binnen deze werkgroepen worden onderwerpen verder uitgediept en zij vormen een klankbord voor de dagelijkse fractie.

Maandagavond jl. vond de eerste bijeenkomst van de nieuwe werkgroep sport plaats. De werkgroep staat onder leiding van Nijmeegs sportliefhebber en fractievolger Jean Paul Broeren. Daarnaast bestaat de werkgroep uit de heren Jan Peters, Ben Kregting en Heinz Donkers. Samen kijken ze naar wat de sport in Nijmegen nodig heeft. Natuurlijk is topsport een groot gemis in Nijmegen en staat dat hoog op de agenda. Maar ook de breedtesport, sporten voor iedereen, van jong tot oud, staat op de actielijst.

Heeft u ideeën of iets anders dat u wilt delen rond het thema sport in Nijmegen? Of wilt u ook actief worden in deze werkgroep? Mailt u dan naar info@stadspartijnijmegen.nl t.a.v. Jean Paul Broeren of zoek hem op Facebook.

Stadspartij DNF is een lokale partij met oog en oor voor de problemen van alle Nijmegenaren, jong en oud. Dankzij ons lokale karakter kunnen we ieder idee of voorstel objectief beoordelen. Zonder ballast van zwaarwegende ideologieën. We verspillen geen tijd aan strijd tussen links en rechts, maar voeren een onafhankelijk Nijmeegse koers. Samen voor het mooiste van Nijmegen.

Lees meer over: Sport.
Doneer
Doneer
X
Verder
<
Verder
<
Verder

Je wordt doorgestuurd
naar de betaalpagina
van jouw keuze.