• Home
  • Nieuws
  • College negeert bewonersenquête over betaald parkeren

College negeert bewonersenquête over betaald parkeren

Geplaatst op      Leestijd: 1 minuut
College negeert bewonersenquête over betaald parkeren

Als het aan dit College B&W (Groen Links, SP, D66) ligt gaan we voortaan betalen voor parkeren in een groot deel van Nijmegen-West, en in heel het Waterkwartier. Onlangs hebben zij alle bewoners gevraagd of ze betaald parkeren in hun wijk wilden invoeren. Een overgrote meerderheid zei nee. Nu wil het college plots de wens van de bewoners volledig negeren en toch betaald parkeren invoeren. Wij vinden dat onbegrijpelijk en ontoelaatbaar. Erger nog, voortaan wil dit college helemaal geen bewonersenquêtes meer houden over betaald parkeren. Dit was toch nog toe vereist om tot betaald parkeren in de wijken te komen. Maar als het aan wethouder Tiemens (Groen Links) ligt, gaat dat democratische principe overboord.

Daar zal Stadspartij DNF absoluut niet mee akkoord gaan. Bewoners beslissen al jaren zelf over over de parkeersituatie in hun wijk en dat blijft zo. Punt uit.

Het liefst zou deze wethouder in de hele stad betaald parkeren gaan invoeren, naar voorbeeld van de hoofdstad. Het is hier geen Amsterdam. Absurd idee. Dat constateerde onze fractievoorzitter in 2018 al.

Houd Nijmegen gezellig, betaalbaar én democratisch.
Schrijf in voor onze nieuwsbrief en we informeren je periodiek.
InschrijvenDoneer
Doneer
X
Verder
<
Verder
<
Verder

Je wordt doorgestuurd
naar de betaalpagina
van jouw keuze.