• Home
  • Nieuws
  • Stadspartij Nijmegen verwelkomt Cees de Beer als nieuw fractielid

Stadspartij Nijmegen verwelkomt Cees de Beer als nieuw fractielid

Geplaatst op      Leestijd: 1 minuut
Stadspartij Nijmegen verwelkomt Cees de Beer als nieuw fractielid

De raadsfractie van Stadspartij Nijmegen verwelkomt een nieuwkomer. Vanaf 9 juni is Cees de Beer officieel fractievolger in de Nijmeegse gemeenteraad namens de stadspartij.

Cees de Beer is ook bekend als nachtburgemeester van Nijmegen. Met zijn enthousiasme en liefde voor Nijmegen wist deze geboren en getogen Nijmegenaar de publieksstemmers te overtuigen en feitelijk is hij daarmee op dit moment de enige democratisch gekozen burgemeester van Nijmegen. Hij is oprichter en voorzitter van Mensen Zeggen Dingen (platform voor poëzie en performance). Hij is zelf eveneens een begenadigde woordkunstenaar die zelf ook graag op de podia te vinden is.

Bovenal heeft hij een groot Nimweegs hert


Verder heeft hij een achtergrond als maatschappelijk werker en is hij momenteel actief als cultureel ondernemer. Bovenal heeft hij een groot Nimweegs hert en veel van zijn vrije tijd gaat dan ook zitten in het werken aan een nog mooier Nijmegen. Vanaf nu is dat dus ook vanuit een nieuwe rol als fractievolger. Een fractievolger vertegenwoordigt de fractie tijdens de politieke avonden en mag met het College in debat en voorstellen formuleren.

Wil je Cees de Beer feliciteren of een vraag stellen? Cees bereik je via: cees@stadspartijnijmegen.nl.
Lees meer over: Uit de fractie, Uitgelicht.
Schrijf in voor onze nieuwsbrief en we informeren je periodiek.
InschrijvenWord lid