• Home
  • Nieuws
  • Bouwverkeer over snelfietspad Lent geweerd na vragen door Stadspartij

Bouwverkeer over snelfietspad Lent geweerd na vragen door Stadspartij

Geplaatst op      Leestijd: 1 minuut
Bouwverkeer over snelfietspad Lent geweerd na vragen door Stadspartij

Bewoners uit de wijk Laauwik en Lent trokken recent bij ons aan de bel. Zij ergerden zich omdat er steeds bouwverkeer vanuit de Dalidastraat het snelfietspad op reed op weg naar de werkzaamheden voor de bouw van drijvende woningen. Dit zorgde voor onveilige situaties. Bovendien ging het lijnrecht in tegen afspraken die vroeger zijn gemaakt: geen bouwverkeer over dit fietspad.

Fractievolger Eric Bender heeft onmiddellijk vragen uitgezet in het stadhuis. Die kritische vragen hebben ertoe geleid dat er nu een blokkade ligt op het fietspad. Bouwverkeer dat uit de Dalidastraat komt kan nu niet meer het fietspad op rijden. Ook bestelbusjes kunnen deze sluiproute nu niet meer nemen.

Fijn dat de gemeente er zo snel werk van kon maken


"Voorlopig is dat een goede oplossing, fijn dat de gemeente er zo snel werk van kon maken. Maar voor de toekomst zou het beter zijn als hier een permanente blokkade komt", aldus Eric Bender.

Erger jij je ook aan een zeer onveilige situatie in jouw wijk? Heb je die al eens eerder bij de gemeente (meld en herstel) gemeld maar gebeurt er niets mee? Stuur ons dan een e-mail en wellicht helpen kritische vragen om het snel opgelost te krijgen.
Schrijf in voor onze nieuwsbrief en we informeren je periodiek.
InschrijvenWord lid