• Home
  • Nieuws
  • Stadsgesprekken bieden ruimte aan Nijmeegs geluid in coalitieakkoord

Stadsgesprekken bieden ruimte aan Nijmeegs geluid in coalitieakkoord

Geplaatst op      Leestijd: 1 minuut
Stadsgesprekken bieden ruimte aan Nijmeegs geluid in coalitieakkoord

Na een mooie verkiezingswinst is Stadspartij Nijmegen terecht gekomen aan de onderhandeltafels op weg naar een coalitie samen met de twee andere grootste partijen; GroenLinks en D66.

De fractie is nu volop in onderhandeling. In het maken van een plan waarmee we de komende jaren de stad gaan besturen, moet ook de stad zelf een stem krijgen. Wij vinden het daarom van groot belang om te horen wat er bij de Nijmegenaren leeft en speelt.

Daarom komen er drie Stadsgesprekken met de inwoners van Nijmegen. Op 16 mei was het eerste Stadsgesprek. Dit leverde veel waardevolle inbreng op. Op twee volgende avonden is er nog gelegenheid de nieuwe coalitie iets mee te geven. Van zorg over je eigen buurt tot ideeën voor de toekomst van de hele stad. Alles mag ter sprake komen.

De volgende twee Stadsgesprekken vinden plaats op:
Maandag 23 mei – Hubert – Sint Hubertusstraat 10 (19:30 uur)
Dinsdag 24 mei – Voorzieningenhart De Ster – Queenstraat 37B (20:30 uur)

De avonden worden geleid door stadsverkenner Ronald Migo. Ook onze fractie en die van de andere twee partijen zijn tijdens de avond aanwezig om zoveel mogelijk geluiden, zorgen en ideeën op te halen.

Mocht je aanwezig willen zijn dan kan je je aanmelden mijnkijkop@nijmegen.nl.
Geef dan aan welke datum je aanwezig kan zijn. Mocht je niet aanwezig kunnen zijn maar heb je ons wel wat te vertellen dan kan je jouw inbreng mailen naar hetzelfde e‑mailadres.
Schrijf in voor onze nieuwsbrief en we informeren je periodiek.
InschrijvenWord lid