• Home
  • Nieuws
  • Nijmegen zou meer Henny’s moeten hebben

Nijmegen zou meer Henny’s moeten hebben

Geplaatst op      Leestijd: 1.5 minuut
Nijmegen zou meer Henny’s moeten hebben

Bovenstaande woorden schreef Ben van Hees een aantal jaren terug toen Henny van Benthem – voor velen toch wel een Bekende Nijmegenaar – voorgedragen werd voor een Koninklijke Onderscheiding. Samen met Ben ondertekenden meer dan 25 personen de aanvraag. En inmiddels is Henny dan ook meer dan terecht onderscheiden als Ridder in de Orde van Oranje Nassau.

Als Stadspartij vonden wij dat een mooi moment om Henny in al zijn bescheiden bijzonderheid nu toch echt zelf eens aan het woord te laten. Want waar haalt hij zijn ogenschijnlijk onuitputtelijke drive vandaan? Waarom doet hij wat hij doet? En hoe zit dat nu precies met Sustainable Constructions; zijn nieuwe bedrijf waarmee hij betaalbare, makkelijk te (de)monteren huizen van recyclebare materialen met een lage CO2 voetafdruk en zonder stikstof wil laten bouwen door jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt? Lees mee en ontdek waarom Nijmegen volgens ons als Stadspartij meer Henny's zou moeten hebben.

De Stadspartij over Henny
Als Stadspartij zien wij Henny als een warm mens. Een persoonlijkheid die open en eerlijk is en daarmee als lid een uithangbord voor onze partij is. Henny is enorm begaan met alles in, van en rondom onze stad en dat past enorm bij ons.

Wij zijn ook erg blij en trots dat Henny lid is van de Stadspartij omdat hij werkt met jongeren die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Hij leert hen een vak en eigenwaarde krijgen. Als Stadspartij zijn wij groot voorstander van ambachtsscholen waar jongeren die liever en beter met hun handen dan met hun hoofd werken zich kunnen ontwikkelen tot de vakmannen en -vrouwen die we nu en in de toekomst zo hard nodig hebben. Bovendien vinden wij dat handenarbeid meer gewaardeerd mag worden; Henny helpt de mensen daar een handje bij.

Lees verder
Schrijf in voor onze nieuwsbrief en we informeren je periodiek.
InschrijvenDoneer
Doneer
X
Verder
<
Verder
<
Verder

Je wordt doorgestuurd
naar de betaalpagina
van jouw keuze.