• Home
  • Nieuws
  • Rosalie Thomassen vervangt John Brom in de gemeenteraad

Rosalie Thomassen vervangt John Brom in de gemeenteraad

Geplaatst op      Leestijd: 1 minuut
Rosalie Thomassen vervangt John Brom in de gemeenteraad

John Brom zal op 28 oktober voortijdig de gemeenteraad verlaten. In 2006 begon hij zijn politieke loopbaan, eerst als fractievolger en later als raadslid. Sinds 2012 vertegenwoordigde hij Stadspartij Nijmegen (toen nog stadspartij De Nijmeegse Fractie).

Ik moet dus met pijn in mijn hart afscheid gaan nemen


Wegens privéomstandigheden zal John verhuizen naar een woning net buiten Nijmegen. "Ik moet dus met pijn in mijn hart afscheid gaan nemen van de geweldige Raad van Nijmegen. Met trots kan ik zeggen: ik was lid van uw Raad en zal er dankbaar op terug kijken", aldus John in zijn afscheidsbrief. Binnen onze fractie kennen we John als iemand met een groot sociaal hart. Hij bekommerde zich dan ook vooral om dossiers over zorg en welzijn, en maakte zich regelmatig hard voor Nijmegenaren die zich niet gelijk of onrechtvaardig behandeld voelden. John zal binnen onze partij actief blijven als adviseur van fractie en bestuur.

Vanaf 28 oktober wordt hij opgevolgd door de nummer 4 op onze kandidatenlijst, Rosalie Thomassen. Rosalie is zeker geen onbekende in de gemeenteraad van Nijmegen. In de periode 2013 tot en met maart 2019 was zij al fractievolger namens de Stadspartij Nijmegen. In de afgelopen jaren was zij ook campagneleider en bestuurslid.
Lees meer over: Uit de fractie, Uitgelicht.
Schrijf in voor onze nieuwsbrief en we informeren je periodiek.
Inschrijven



Word lid