• Home
  • Nieuws
  • Jean-Paul Broeren kan Beste Raadslid van Nederland worden

Jean-Paul Broeren kan Beste Raadslid van Nederland worden

Geplaatst op      Leestijd: 1 minuut
Jean-Paul Broeren kan Beste Raadslid van Nederland worden

Onze mede-lijsttrekker en raadslid Jean-Paul Broeren zou zomaar eens het beste raadslid van Nederland kunnen worden. Broeren is doorgestoomd tot de laatste twaalf kandidaten en zit daarmee in de halve finale van de wedstrijd Beste Raadslid van Nederland.

Een 'atypisch raadslid en echte volksvertegenwoordiger'. Dat prijkt op zijn voorlopige rapport. En ook: 'Meer burger dan doorgewinterd politicus, wars van politieke spelletjes en altijd eerlijk en op zoek naar praktische oplossingen voor groot en klein leed.'

Jean Paul Broeren is vereerd met zijn nominatie: "Het voelt als een enorme waardering voor het werk dat ik als raadslid doe. Bekende namen als Annabel Nanninga (raadslid in Amsterdam) en Richard de Mos (raadslid in Den Haag) heb ik inmiddels achter me gelaten. Hoe mooi zou het zijn als een Nijmeegse jongen van de straat met die prijs aan de haal zou gaan? Maar tegelijkertijd besef ik me heel goed: volgende week gaat het pas écht ergens om." Want dan zijn de gemeenteraadsverkiezingen en hoopt de Stadspartij Nijmegen een flinke winst te gaan boeken.

Je kan stemmen op Jean-Paul Broeren. Daarnaast kijkt een vakjury naar de geleverde prestaties in de afgelopen vier jaar. Aankomende vrijdag is de bekendmaking van de top 3, waarna volgende week maandag de winnaar live bekend wordt gemaakt in de talkshow M.
Lees meer over: Uit de fractie.
Schrijf in voor onze nieuwsbrief en we informeren je periodiek.
InschrijvenDoneer
Doneer
X
Verder
<
Verder
<
Verder

Je wordt doorgestuurd
naar de betaalpagina
van jouw keuze.