Gelukkig oud worden in eigen stad

Geplaatst op      Leestijd: 1 minuut
Gelukkig oud worden in eigen stad

Stadspartij Nijmegen besteedt in het verkiezingsprogramma 2022-2026 veel aandacht voor beter seniorenbeleid. Wij vinden dat er in de afgelopen jaren te veel accent lag op Nijmegen als stad met 'young vibes'.

Jong senioren, gepensioneerden en ouderen verdienen onze volle aandacht. Als stad moeten we zorgen dat zij oud kunnen worden in de eigen wijk met fijne winkels, goede zorgvoorzieningen en ruimte voor ontmoeting op pantoffelafstand. Comfortabele seniorenwoningen krijgen daarom bij Stadspartij Nijmegen voorrang bij de enorme bouwopgave.

Het 60+ label voor huurwoningen keert weer terug. Dan kunnen ouderen weer bij elkaar wonen en samen voorzieningen delen, een veelgehoorde wens. Ook moeten wij voorkomen dat ouderen meer huur gaan betalen als zij kleiner willen gaan wonen. Zorgverleners moeten gratis kunnen parkeren aan huis.

De binnenstad wordt weer goed bereikbaar met een handig stap-in-stap-uit-busje die onze ouderen dichtbij de winkels brengt. De buspas voor ouderen die nu 45 euro kost maken wij weer gratis.

Goed toeven in Nijmegen op je oude dag. Wij fixen het!
Lees meer over: Seniorenbeleid.
Schrijf in voor onze nieuwsbrief en we informeren je periodiek.
Inschrijven



Doneer
Doneer
X
Verder
<
Verder
<
Verder

Je wordt doorgestuurd
naar de betaalpagina
van jouw keuze.