• Home
  • Nieuws
  • Goffertstadion: Samen naar een korte termijn en lange termijn oplossing

Goffertstadion: Samen naar een korte termijn en lange termijn oplossing

Geplaatst op      Leestijd: 1 minuut
Goffertstadion: Samen naar een korte termijn en lange termijn oplossing

Stadspartij Nijmegen is net als alle NEC fans enorm geschrokken van de uitslag over het onderzoek naar de instorting van het tribune-element in het Goffertstadion.

De verregaande gevolgen van het onderzoek mogen we niet alleen maar bij NEC neerleggen. Formeel is NEC verantwoordelijk voor het onderhoud van het hele stadion. Maar de situatie is zo complex, dat de gemeente zich als eigenaar niet afhoudend kan opstellen. Doel van ons allemaal zou moeten zijn: dit lossen we op, zo snel mogelijk moeten NEC supporters weer hun club kunnen aanmoedigen. Dat vraagt om een oplossing voor de korte termijn én een oplossing voor de lange termijn. Die oplossingen bereik je het snelst als je, zoals tot nu ook gebeurt, zij aan zij samenwerkt aan een oplossing voor de korte én lange termijn. Dat betekent voor de korte termijn samen te komen tot oplossingen om de supporters live wedstrijden te tonen via bijv. live-screens of het tijdelijk veilig genoeg maken van (delen) van het stadion. Oplossingen om op andere plekken met publiek te spelen. En oplossingen voor lange termijn, een nieuw stadion.

Het snel van de hand doen van het stadion voor 1 euro, daarmee los je nu nog niks op. Dan zeg je feitelijk: "NEC, zoek het maar uit". Zo ga je niet met elkaar om, vinden wij. Stadspartij Nijmegen ziet liever dat College en NEC bestuur zij aan zij gaan werken aan een oplossing voor onze NEC fans.
Schrijf in voor onze nieuwsbrief en we informeren je periodiek.
Inschrijven



Word lid