Wendy Grutters

1. Waarom is Nijmegen jouw stad?
Ik ben midden in het Nijmeegse centrum geboren en opgegroeid en ik woon er nog steeds. Mijn hart en mijn ziel liggen hier. Bij het geklingel van de Sint Stevenstoren hoor ik niet alleen mijn jeugd maar dan ben ik nog steeds thuis. Nijmegen is ook mijn trots. De stad is zó veelzijdig met een mooie historie, cultuur, goed winkelen en fijn uitgaan. Als klap op de vuurpijl hebben we geweldig kleurrijke inwoners en rondom de stad ook nog eens prachtige natuur en stranden.

2. Waar haal je de meeste voldoening uit in de werkzaamheden voor de fractie?
Ik ben raadslid voor de Stadspartij sinds 2014. Het is bijna te veel om op te noemen waar al die jaren de voldoening in zit. Het is het totaalplaatje: om bezig te zijn met die stad waar je zo van houdt, met die bewoners waar je zoveel om geeft en bezig te zijn om Nijmegen nog mooier en beter te maken. Het geeft me allemaal veel positieve energie.

3. Wat doe je naast het werk binnen de fractie?
Ik werk freelance in projectmanagement, office management, organisatie en coördinerende taken. Daarnaast ben ik ook moeder van twee opgroeiende dochters.

4. Wat wil je de komende jaren graag bereiken?
Sinds 2014 zet ik mij als raadslid en fractievoorzitter met hart en ziel in voor de belangen van Nijmegenaren. Vandaag de dag geniet ik van een ongekende luxe: ons team is gegroeid, en nu mag ik niet alleen de politieke leiding op me nemen, maar ook dit team opleiden. Mijn focus de komende jaren ligt op het versterken van het team van Stadspartij Nijmegen, zodat we nog beter de belangen van de Nijmegenaren kunnen behartigen.
Het politieke vak is complex en vereist niet alleen kennis maar ook het juiste gebruik van instrumenten. Samen streven wij ernaar te doen wat Nijmegenaren van ons verwachten en verdienen. Bouwen aan het team betekent niet alleen het ontwikkelen van politieke vaardigheden, maar ook het creëren van een omgeving waarin elke stem gehoord wordt. Wij zijn een diverse groep die de rijke verscheidenheid van Nijmeegse inwoners vertegenwoordigt.

Mijn focus is helder: een hecht, deskundig en gepassioneerd team smeden dat met overtuiging en daadkracht de belangen van Nijmegen behartigt. Samen staan wij sterker, en samen bouwen we aan een nog betere toekomst voor onze stad. Wij maken Nijmegen sterker, leefbaarder en trotser dan ooit tevoren.

5. Op welke prestatie van jezelf binnen de Stadspartij ben je trots?
Gewoon alles. Alle jaren, ieder ding, groot en klein. Misschien dat ik zelfs wel meer trots voel voor de kleine dingen. Ik heb namelijk geleerd in al die jaren dat voor de Nijmegenaar het kleinste detail een enorm verschil kan maken.
Wendy Grutters
Wendy Grutters

Wendy is raadslid en fractievoorzitter van Stadspartij Nijmegen.Portefeuille: Financiën - Juridische zaken – Wonen
Binnenstad – Cultuurhistorie –Toerisme & evenementen - Vestigingsbeleid
Doneer
Doneer
X
Verder
<
Verder
<
Verder

Je wordt doorgestuurd
naar de betaalpagina
van jouw keuze.