Rosalie Thomassen

1. Waarom is Nijmegen jouw stad?
Ik ben hier geboren en getogen, en voel me helemaal thuis in Nijmegen. Het voelt hier voor mij vertrouwd, maar de stad kan mij tegelijkertijd dagelijks nog verrassen. De stad zit vol kleur en dynamiek. Het voelt goed hier thuis te horen.
Rosalie Thomassen
Samen Trots op Dukenburg (Foto: Toine van Bergen)
2. Waar haal je de meeste voldoening uit in de werkzaamheden voor de fractie?
Al jaren ben ik als vrijwilliger en ondernemer op vele fronten actief geweest om te werken aan een nog mooier Nijmegen. Als lid van de Stadspartij kan ik deze ervaring volop benutten en wederom een bijdrage leveren aan tal van zaken die voor Nijmegen erg belangrijk zijn.

3. Wat doe je naast het werk binnen de fractie?
Ik ben sinds 2002 zelfstandig communicatie- en PR-adviseur bij ERWT communicatie. Ik ben verder directeur bij de Stichting Maelwael Van Lymborch, waar ik me kan inzetten voor mijn passie: het behoud en zichtbaar maken van Nijmeegs erfgoed.
Als vrijwilliger ben ik heel actief geweest bijvoorbeeld als bestuurslid bij het Cultuurhistorisch Platform Rijk van Nijmegen, woordvoerder bij de Stichting Donjon Nijmegen en voorzitter van de Wijkraad Hatertse Hei.

De stad is verder mijn grootste hobby, ik verzamel graag bijzondere memorabilia en fotografeer graag onze mooie stad. Via Altijdnijmeegs.nl kan ik mijn hobby naar de mensen brengen: het organiseren van theater en optreden op bijzondere verborgen plekjes in Nijmegen.

4. Wat wil je de komende jaren graag bereiken?
Ik wil ervoor zorgen dat creativiteit en ondernemingszin van de Nijmegenaren tot hun recht komen. Te vaak stranden ideeën in ambtelijke molens en ja-maar antwoorden. Deze gemeente mag zelf wel wat meer ondernemingszin tonen, en daar maak ik me graag hard voor.
Rosalie Thomassen

Rosalie is raadslid en 1e vice-fractievoorzitter van Stadspartij Nijmegen.Portefeuille: Grondbeleid – Onderzoek & Statistiek - Participatie - Ruimtelijke Ordening – Stedelijke ontwikkeling – Vastgoed - Economie
Doneer
Doneer
X
Verder
<
Verder
<
Verder

Je wordt doorgestuurd
naar de betaalpagina
van jouw keuze.