Jelle de Poorter

1. Waarom is Nijmegen jouw stad?
Nijmegen is de stad waar ik 7 jaar geleden ben gaan studeren en waar ik tijdens mijn studie mijn eigen bedrijf begonnen ben. Ik ben eigenaar van een uitzendbureau voor stratenmakers, waar ik leiding aan geef vanuit Startup Nijmegen. Dat is een verzamelkantoor voor startende Nijmeegse bedrijven.

Daarnaast kan ik overdag plezier hebben in het fietsen van een rondje in de prachtige omgeving van Nijmegen. En geniet ik 's nachts van de geweldige horeca in de stad, waar ik zelf ook nog wel eens achter de bar te vinden ben.

2. Waar haal je de meeste voldoening uit in de werkzaamheden voor de fractie?
Ik hou ervan om de geluiden die ik hoor onder startende ondernemers, medewerkers in de bouw en bezoekers van de horeca te vertalen naar concrete oplossingen. Ik hoop toegankelijk te zijn voor zowel de jonge ondernemer, de student, de stratenmaker, de café-eigenaar, de algemeen directeur, als de kroegtijger.

3. Wat doe je naast je werk voor de fractie?
Zoals ik net al noemde, heb ik een eigen bedrijf: ONYX Personeel B.V., een uitzendbureau voor stratenmakers. Daarnaast ben ik adviseur bij bouwbedrijf ZND NEDICOM én sta ik in het weekend nog wel eens achter de bar bij het meest Nijmeegse café van de stad : 't Paleisje.

4. Wat wil je de komende jaren graag bereiken binnen de Stadspartij en de raad?
Ik ben vanuit mijn studie Ondernemerschap en Retail Management zelf gaan ondernemen in Nijmegen. Ik hoop dat ik de verbinding kan zijn tussen startende ondernemers, ondernemers in de bouw e de gemeente. Ik vind het belangrijk dat we in Nijmegen kunnen blijven bouwen aan woningen voor starters en studenten, want ik hoop hier zelf ook vele jaren in de stad te kunnen blijven wonen.
Jelle de Poorter

Jelle is fractievertegenwoordiger van Stadspartij Nijmegen.Contact met Jelle

LinkedInE-mail
Word lid