Gerry van Campen

1. Waarom is Nijmegen jouw stad?
Er is niets mooiers dan deze stad. Alle wegen gaan naar het Keizer Karelplein wat met afstand mijn favoriete plek in Nijmegen is. Je haalt de Nijmegenaren in de auto er zo tussen uit. Zij rijden op het plein zoals het hoort. De rest raakt vreselijk in paniek

2. Waar haal je de meeste voldoening uit in de werkzaamheden voor de fractie?
Daadwerkelijk iets voor je stad kunnen betekenen. Dat is voor mij de drijfveer. Voordat ik me politiek druk maakte riep ik alles op de radio en online. Maar daadwerkelijk iets doen geeft echt voldoening.

3. Wat doe je naast het werk binnen de fractie?
Ik heb 40 jaar met tussenpozen radioprogramma's gemaakt bij Radio Keizerstad, RN7 en Radio London. Ik werkte 20 jaar bij de landelijke televisie waar ik de hele wereld over reisde en overal vooraan mocht staan om de mooiste programma's te maken. Het radio en tv maken doe ik nu voor een medisch bedrijf. Daar heb ik de beschikking over een complete tv studio waarmee ik Webinars, productpresentatie en scholing doe voor 60 landen wereldwijd. Ook ben ik trouwambtenaar. Want mensen blij maken op hun mooiste dag is het leukste wat er is.

4. Wat wil je de komende jaren graag bereiken?
Ik wil groeien, voor mezelf maar zeker ook als partij. We hebben meer doeners nodig in de politiek. Dat kan, door de grootste te worden. Ik wil de Nijmegenaar die denkt dat stemmen zinloos is, graag overhalen de komende jaren om dat tóch te doen.

5. Op welke prestatie van jezelf binnen de Stadspartij ben je trots?
Ik ben het meest trots op ons. Allemaal verschillende mensen met verschillende politieke gedachten maar bij de Stadspartij zit iedereen er maar voor één ding. Het beste voor de stad. En of dat nou parkeren, overlast of een nieuwe speelplek is. Wij willen binnen de fractie allemaal het beste voor Nijmegen.
Gerry van Campen
Gerry van Campen

Gerry is raadslid voor Stadspartij Nijmegen.Portefeuille: Binnenstad – Citymarketing – Parkeren – Sport & Accommodaties - Toerisme &evenementen – Wijken
Word lid