Gerry van Campen

1. Waarom is Nijmegen jouw stad?
Ik ben hier geboren en hier ga ik ook dood. Behalve als ik 10 miljoen win. Dan zit ik op een warm eiland maar dat zal geen Nijmegenaar mij kwalijk nemen. Deze stad maakt me trots, is mijn thuis en hier voel ik me welkom. Ik heb de 4-daagse en de feesten zien groeien en weet één ding zeker. Dit kan alleen in Nijmegen.

2. Waar haal je de meeste voldoening uit in de werkzaamheden voor de fractie?
Ik zit er nog niet zo lang in de politiek. Maar ik heb wel overal een mening over. Dat kan je vanaf de zijlijn schreeuwen maar beter is het om op de plek te zitten waar de beslissingen genomen worden. Een voor Nijmegen goede beslissing erdoor drukken en een foute tegenhouden geeft een goed gevoel.

3. Wat doe je naast het werk binnen de fractie?
Al 40 jaar maak ik met tussenpozen radioprogramma's bij Radio Keizerstad, RN7 en Radio London. Ik werkte 20 jaar bij de landelijke televisie waar ik de hele wereld over reisde en overal vooraan mocht staan om de mooiste programma's te maken. Ik ben trouwambtenaar. Want mensen blij maken op hun mooiste dag is het leukste wat er is. En vanaf 1 februari ben ik videoproducent bij een bedrijf in Heteren. Ik maak en bedenk Podcasts, Webinars, talkshows en online content.

4. Wat wil je de komende jaren graag bereiken?
De komende jaren moet de politiek dichter naar de burger. Het moet duidelijker en meer no-nonsens. De Nijmegenaar is een doener en dat moet gestimuleerd worden. Minder regels maar wel handhaven op de regels die er zijn. Onze stad is er voor iedereen. Of je nou op de fiets stapt, in een auto zit of te voet bent. Je moet je welkom voelen. Het moet leuker voor alle inwoners.
Gerry van Campen
Gerry van Campen

Gerry is raadslid voor Stadspartij Nijmegen.Portefeuille: Binnenstad – Citymarketing – Parkeren – Sport & Accommodaties - Toerisme &evenementen – Wijken
Doneer
Doneer
X
Verder
<
Verder
<
Verder

Je wordt doorgestuurd
naar de betaalpagina
van jouw keuze.