Naar aanleiding van vragen van Stadspartij DNF heeft het college besloten om fietsenstalling Mariënburg per direct iedere zondag te openen.

Stadspartij DNF stelde deze vragen na het ontvangen van diverse klachten van ondernemers uit de directe omgeving van fietsenstalling Mariënburg. Deze was als enige fietsenstalling in de binnenstad, alleen op de eerste en de laatste koopzondag van de maand geopend.

Het is niet alleen voor de binnenstad ondernemers maar ook voor een eenduidig beleid wenselijk dat de openingstijden van alle fietsenstallingen gelijk zijn. Daarnaast vormt fietsenstalling Mariënburg een belangrijke toevoeging voor de fietsparkeergelegenheid ten oosten van de binnenstad. Het college antwoordt dat deze het eens is met Stadspartij DNF, daarom is fietsenstalling Mariënburg per direct iedere zondag geopend.

2 reacties

  • Jos Geutjes schreef:

    Weten mensen wel waar die is???

    • Wendy Grutters schreef:

      Met een knipoog, in de Marienburg uiteraard. De bewaakte stalling zit links van de entree Marienburg parkeergarage. Overigens vindt u via deze link alle locaties in Nijmegen waar de fiets gestald kan worden met een herkenbare foto.